Diensten

FIVA Webportaal

Middels het FIVA Webportaal kunt u eenvoudig uw vastgoedportefeuille raadplegen.

FIVA Webportaal login

Direct toegang tot het demo portaal? Vul het aanvraagformulier in.

VvE Beheer

Professionele ondersteuning van Vereniging van Eigenaren op het gebied van financiën en techniek.
Meer informatie...

Commercieel beheer

De commerciële exploitatie bepaalt het succes van uw belegging.
Meer informatie...

Financieel &
administratief beheer

Het hart van ons werk. Wij managen alle geldstromen die de exploitatie van uw vastgoed aangaan.
Meer informatie...

Technisch beheer

FIVA ontzorgt u in alle technische aangelegenheden rondom uw vastgoed, zowel de urgente zaken als het onderhoud op langere termijn.
Meer informatie...

FIVA Vastgoedbeheer diensten

Commercieel beheer

De commerciële exploitatie bepaalt het succes van uw belegging. Alle zaken rondom de verhuur, mutaties en pr-activiteiten neemt FIVA u uit handen. Dit loopt uiteen van het (laten) opstellen van verhuurbrochures, aansturen van makelaars, huuronderhandelingen voeren, tot en met het opstellen van huurcontracten, oplevering van de ruimten en de sleuteloverdracht. Ook behoren voorstellen voor het optimaliseren van de bezetting binnen een pand volgens ons tot de definitie van ‘commercieel beheer’. Door bijvoorbeeld goed op de hoogte te zijn van het ‘wel en wee’ van huurders kan een evt. bedreiging (huurder heeft ruimtebehoefte en oriënteert zich op verhuizing extern), omgezet worden in een kans: door een intern schuifplan te realiseren (andere huurder zit bijvoorbeeld te ruim in jasje) kan bezettingsgraag op peil blijven cq. verhoogd worden.
Bekijk het overzicht van standaard en optionele commerciële werkzaamheden »

Financieel & administratief beheer

Het hart van ons werk. Wij managen alle geldstromen die de exploitatie van uw vastgoed aangaan. Dit betreft de huurincasso, debiteuren-/ crediteurenbeheer, servicekostenadministratie, contractbeheer en indexaties. Wij maken hierbij gebruik van een (gerenommeerd) specialistisch softwarepakket. Uiteraard ontvangt u hierover periodieke afdrachtrapportages waarin wij al ons werk aan u verantwoorden. FIVA onderscheidt zich met de webportal, waarmee u 24 uur per dag, 7 dagen per week inzage heeft in de meest actuele gegevens van uw eigen vastgoed.
Bekijk het overzicht van standaard en optionele financiële werkzaamheden »

Technisch beheer

FIVA ontzorgt u in alle technische aangelegenheden rondom uw vastgoed, zowel de urgente zaken als het onderhoud op langere termijn, waarbij wij voor lage kosten de kwaliteit van het onderhoud op het door u gewenste niveau brengen/houden. Concreet zorgen wij voor meerjarenonderhoudsverwachtingen, specifieke jaarbegrotingen alsmede voor de uitvoering daarvan, het aansturen van het planmatig en correctieve onderhoud. Ook schadezaken en mutaties coördineren wij van a tot z. Uiteraard zijn deze werkzaamheden niet uitsluitend ‘technisch’ van aard, ook de volledige financiële geldstromen hieromheen verzorgt FIVA voor u.

Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor huurders voor het melden van storingen, uiteraard 24 uur per dag. Wij registreren de storing, zetten meteen een 1e actie uit ter verhelping van de storing en monitoren dit proces tot met de facturatie.

Voor alle diensten geldt uiteraard dat de feitelijke invulling maatwerk is. Graag gaan wij dan ook met u in gesprek om na te gaan waar wij onze dienstverlening verder kunnen aanpassen op uw wensen.
Bekijk het overzicht van standaard en optionele technische werkzaamheden »